Pasha

Den 90-talls inspirerte rapperen er godt i gang med å innfri mediagiganten NME (UK) sin poesi. Magasinet avsluttet fjoråret med en artikkel over artister de mener kommer til å eksplodere i 2017. Om du du er en av de som har fått med deg en av energibombens eksplosive konserter kommer neppe NME sin spådom som noen overraskelse. Pasha jobber sammen med den Grammy-nominerte produsenten Sebastian Gautier Teigen (Coucheron) og Ketil Jansen (Lemaitre) med ny musikk.

 

GAFFA - Dette var høydepunktene på Slottsfjell
Sandvika-rapperen med den karakteriske afroen er en energibombe med upåklagelig engelsk flow. Ikke bare er flowen sylskarp, men også beatsene, særlig i liveformat blir de både hardtslående og smoothe på en måte som får Pasha til å høres ut som sjefen på minst tre av Slottsfjell andre scener [...] Pasha og hans bands performance var rett og slett ypperlig, hyper og altoppslukende. (16.07.17)

 

730.no
Pasha var passe sinnsyk på Parkteatret i kveld <3
Anmeldelse: "Nesten 6'er" (04.03.17)

 

HISS!G - "Man får en ekstra god følelse av å være i samme rom med denne mannen"
Jeg går relativt blind på konserten når det kommer til forkunnskaper, men det trenger ikke mer enn tre sekunder før jeg skjønner at Pasha er en av typene som synes verden inneholder for mye piss og for lite kjærlighet. Vanskelig å være uenig. Jeg er solgt [...] Dette var for min del by:Larm 2017 soleklare høydepunkt. (05.03.17)
Anmeldelse: 9/10

 

Musikknyheter - Noe helt for seg selv
Han oppfører seg som en usjenert superstjerne og får et varmt forhold til publikum som blir dratt ut av komfortsonen sin og tvunget til å bevege seg. Den avvæpnede personligheten i kombinasjon med en usedvandlig god flow og minneverdige hooks vitner om et enormt potensiale i Pasha. Han har noe helt eget over seg og er ikke bare lovende fordi han gjør ting annerledes, men fordi han gjør dem så bra. (03.03.17)
Anmeldelse: 9/10

 

Rubato - Fantastisk energi fra Pasha
Med en så funky og energifull sound var vi skeptiske til om rapperen klarte å opprettholde nivået i låtene live på scenen. Under konserten på Gamla drepte Pasha den skepsisen ganske raskt [...] Vi fikk en konsertopplevelse som slo oss over ende (bokstavelig talt) [...] Vi bøyer oss i støvet, tøyer ut etter konserten og triller en rolig sekser på terningen. (05.03.17)
Anmeldelse: 6/6

 

Kommende konserter

Följ på facebook  Följ på instagram  Lyssna på Spotify  Se på youtube 
Url:http://ws.spotify.com/lookup/1/?extras=albumdetail&uri=spotify:artist:0elSJZFrHnayc7AUCkbWAl
res:System.Net.WebException: The remote server returned an error: (410) Gone. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at umbraco.library.GetXmlDocumentByUrl(String Url)
botbodyblackshadow