Maya Vik

Bassisten og vokalisten Maya Vik har de siste par årene startet en internasjonalt suksessrik solokarriere, etter tidligere å ha vært medlem av det gullselgende bandet Furia, den Spellemannspris-vinnende popgruppen Montée, og Paul Waaktaars Savoy. Singlene «On It (Kapow!)», «Oslo Knows», og «Fighter» har vært hyppig spilt på norsk og amerikansk radio, og sistnevnte har ligget på P3 sine spillelister i hele sommer.

Med sin hardtslående og funky trio har Maya spilt klubbkonserter og festivaler over hele verden, inkludert norske festivaler som Øya og Hove, et residency på den legendariske klubben Pianos i New York, åpnet for Lenny Kravitz og Dâm-Funk, med mer.

For TV-seere er hun også kjent som bassisten i Storbynatt-bandet Svidd Gummi, samt en rekke TV-opptredener med både tidligere band og som solartist.

Foruten musikken er Maya kjent for sin særegne sans for mote. Hun ble kåret til Norges kuleste og peneste jente av magasinet ELLE Mann i 2007, og hennes solodebut ble feiret med en Canon-sponset fotoutstilling laget av fotograf Pål Laukli og art director Gary Swindell. Maya fronter Mango Time-kampanjen i vinter og vår, som starter i november.

I dag sitter Maya Vik på nytt materiale klart  for utgivelse. Det kommende albumet er produsert av et  et drømmelag av norske og amerikanske produsenter, deriblant Lindstrøm, Funkin Matt, Mathias Stubø (Proviant Audio), William Idap (Nico & Vince "Am I Wrong"), Pat Lukens og hennes kollaboratør Basmo Family .

Hennes tredje album slippes i i 2015, og innledes med slipp av en EP i slutten av 2014, ny japanturné, og konserter i Russland, USA og sitt i Norge.

Sjekk ut Mayas nyeste video "Fighter"Kommende konserter

Ingen kommende konserter
Följ på hemsida  Följ på facebook  Följ på instagram  Följ på twitter  Lyssna på Spotify  Lyssna på Wimp  Se på youtube 
Url:http://ws.spotify.com/lookup/1/?extras=albumdetail&uri=spotify:artist:3Mvg8yidz5g6sKE4j6jGFh
res:System.Net.WebException: The remote server returned an error: (410) Gone. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at umbraco.library.GetXmlDocumentByUrl(String Url)
botbodyblackshadow