Marion Ravn

2013 ble et fantastisk år for Marion Ravn med deltakelse i TV2-suksessen "Hver Gang Vi Møtes", utgivelse av sitt første album på 8 år med "Songs From A Blackbird", og konserter over hele landet. I kjølvannet av suksessåret har produktiviteten og kreativiteten til Marion nærmest løpt løpsk. I løpet av vinteren og våren 2014 skrev Marion så mange nye låter at det  til slutt nærmest ble umulig å samle alle de nye idéene og låtene på ett album. Dette resulterte i at hun like gjerne delte albumet i to utgivelser - Scandal Vol. I som slippes 22. september, og Scandal Vol. II i januar 2015. 

 

Scandal Vol. I åpner med det noe dystre tittelsporet "Scandal", og beveger seg deretter inn i et vakkert og melodiøst pop-landskap som etter hvert har blitt Marions signatur. Marion har på dette prosjektet samarbeidet med et stjernelag innenfor norsk musikkliv; deriblant Simone Eriksrud, Thomas Kongshavn og Kjetil Holsmstad Solberg (Violet Road) på låtskriversiden, Thom Hell, Even Ormestad og Børge Fjordheim på produsentsiden, mens artister som Thomas Dybdahl, Cato 'Salsa' Thomassen og Christer Knutsen har bidratt som musikere. Resultatet har blitt et pop-album av høyeste kvalitet som oser av kreativitet og musikalsk sjarm.

Scandal Vol. 1 er tilgjengelig her (Platekompaniet): http://bit.ly/1u37lj7

og her (CDON): http://bit.ly/1mxbKsB

Kommende konserter

Ingen kommende konserter
Följ på hemsida  Följ på facebook  Följ på instagram  Följ på twitter  Lyssna på Spotify  Lyssna på Wimp  Lyssna på iTunes  Se på youtube 
Url:http://ws.spotify.com/lookup/1/?extras=albumdetail&uri=spotify:artist:6yAM1PGDw9qo26YNtIHLjt
res:System.Net.WebException: The remote server returned an error: (410) Gone. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at umbraco.library.GetXmlDocumentByUrl(String Url)
botbodyblackshadow