Carl Louis

Carl Louis er soloprosjektet til Carl Arvid Lehne ex-CLMD og er signert på det hotteste indielabelen i Norge akkurat nå: Toothfairy i Sandvika. Carl Louis har for mange stått for den mest undervurderte EP’en som ble sluppet i 2015, «Telescope», men fikk en del oppmerksomhet og playlisting sammen med Toothfairy artisten ARY med låtene «Telescope» og «Human Again».

 

Carl Louis, kjent for sin spesielt karakteristiske nordiske elektronica sound, er for tiden i studio hvor han forbereder en høyst etterlengtet singelserie hvor første singel er med Frøder på vokal (bidro også med vokal på CLMD platina-hit «Stockholm Syndrome»). Foruten for å ha turnért verden med CLMD, playlisting på BBC1 og SiriusXM er Carl Louis også en hyppig brukt produsent og låtskriver. Med sine litt skeive, super catchy og dype grooves ligger 2017 an til å bli Carl Louis sitt år. Vi gleder oss!

 

Aktuell med: Singelserie som slippes i 2016 og 2017. Første singel er med elekronica artisten Frøder på vokal. 

 

Följ på facebook  Följ på instagram  Följ på twitter  Lyssna på Spotify  Se på youtube  Lyssna 
Url:http://ws.spotify.com/lookup/1/?extras=albumdetail&uri=spotify:artist:5LY4Rzduoz5b0qZdV3rHwK
res:System.Net.WebException: The remote server returned an error: (410) Gone. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at umbraco.library.GetXmlDocumentByUrl(String Url)
botbodyblackshadow